Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Şartnamelerimizi Okuyunuz

www.dindersi.com sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda bilginize sunulmuştur;

Gizlilik İlkeleri

www.dindersi.com olarak online gizliliğinize saygı duyuyor ve bizimle paylaştığınız kişisel bilgilerinizin uygun biçimde korunması ve yönetilmesi gereksiniminizi kabul ediyoruz.

Alış Verişinizi Güvenle Yapınız
www.dindersi.com üzerinden yapacağınız her tip alışveriş gizlilik prensibi altında gerçekleşmekte ve dünyanın en gelişmiş güvenlik teknolojisi olan GeoTrust Rapid SSL (Secure Socket Layer) sistemleri tarafından korunmaktadır (tüm önemli veriler SSL 3.0 ve 256 bit şifreleme ile koruma altına alınmaktadır).

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde  www.dindersi.com veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır.Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin www.dindersi.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Kişisel Bilgiler

Elektronik posta adresiniz ve diğer iletişim bilgileriniz, hiçbir gerekçe ile başka kuruluşlara dağıtılmayacak. Ancak bu bilgiler, toplu olarak istatistiki bilgi sağlamak ve www.dindersi.com platformunun üye profilini belirlemek ive yeni ürün kampanyalarının bildirimini sağlamak amacıyla kullanılabilir.

Üyelik esnasında sizden istenen kişisel bilgilerden, zorunlu alanlar hariç, istediklerinizi kendi inisiyatifiniz dahilinde bize bildirebilirsiniz. Bize vermeyi tercih etmeyeceğiniz bilgiler varsa, bu alanları doldurmak veya işaretlemek zorunda değilsiniz.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Yasal olarak belirlenen çerçevede toplanan ve saklanan bu bilgiler müşterinin siteye girişi, alışveriş yapması ve kampanyalara göz atması ile birlikte süper avantaj ve çeşitli faaliyetlerinin oluşturulmasını sağlamakta ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik bütün bilgiler sadece www.dindersi.com  bünyesinde kullanılmaktadır.


www.dindersi.com, müşterilerinden sitede kayıtlı olduğu süresince topladığı bilgileri, müşterinin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır. Müşterilerimizin  bilgilerini, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Kişisel bilgileriniz gizlilik prensiplerini bozmamak kaydıyla,sadece www.dindersi.com‘da iletişim kurmak, üyelik ve alışveriş yapmak amacı ile kullanılabilir.

Bu bilgiler T.C. Kanunları ve uluslararası kanunlar çerçevesinde; yalnızca yetkili personelin ve ancak zorunlu durumlarda kullanıcı onayı altında ulaşabileceği bir sistemle korunmaktadır.

www.dindersi.com herhangi bir kanuna, yönetmeliğe ya da yasal isteğe bağlı olarak Site'nin bütünlüğünü korumak, isteklerinizi gerçekleştirmek ya da kamu güvenliğine dair herhangi bir kanunî soruşturmayla işbirliği yapmak amacıyla bu bilgileri ifşa etme hakkını saklı tutar.

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

İşbu aydınlatma metni, 07/04/2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında hazırlanmış ve değerli müşterilerimiz, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın bilgisi ve onayına sunulmuştur.

 

Veri Sorumlusu

MN Eğitim Öğretim Yayıncılık Bilişim Reklam İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: İnönü Mahallesi Turgutreis Caddesi No:63 Bornova/İZMİR

www.dindersi.com alan adlı internet sitesi üzerinden başta yayınevinin eserleri olmak üzere sizlere hitap eden ürünü en iyi fiyat ve en kolay şekilde siz değerli müşterilerimize ulaştırma hedefine sahip olan şirketimiz, kişisel verilerinizin gerek uluslararası mevzuata ve gerekse iç hukuka uygun bir biçimde güvence altına alınarak saklanmasına özen göstermektedir.

Yine çalışanlarımız yönünden kişisel veriler, doğru ve etkin bir personel yönetiminin sağlanması ile çalışan memnuniyetinin optimize edilmesi amaçları ile mevzuata uygun bir biçimde bu kapsamda yer almaktadır.

Bu amaçlar doğrultusunda şirketimiz ile çalışan, tüketici veya ticari sıfatla paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, mevzuata uygun bir biçimde saklanacak, işlenecek, sınıflandırılacak veya yurt içi veya yurt dışındaki üçüncü kişilere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Toplanma Şekli ve Hukuksal Sebebi

Şirketimizce kişisel verilerin toplanması ile ilgili olarak 3. Kişilerden herhangi bir şekilde veri alınmamakta; tamamen tarafınızca yapılan üyelik işlemleri, bilgi formları, sipariş esnasında verilen bilgiler, mobil uygulama veya sosyal ağlara erişim yoluyla sağlanan veriler ile toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin Aktarılması

İşbu aydınlatma metninde yer verilen amaçlar doğrultusunda işlenen kişisel verileriniz, bünyemizde yer alan diğer şirketler, yazılım firmaları vb iş ortaklarımız, iş ilişkisinde olduğumuz gerçek veya tüzel kişiler ve ilgili mevzuat doğrultusunda resmi kurumlar ile yurt içine veya yurt dışına aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesinde Sahip Olduğumuz İlkeler

İlgili mevzuat kapsamında şirketimiz;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma.
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme
  • İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme ilkelerine riayet etmektedir.

Özel Nitelikteki Kişisel Veriler

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri özel nitelikli kişisel veridir.

Şirketimizce özel nitelikteki kişisel veriler, kanunun istisna tuttuğu haller dışında ilgili kişinin açık rızası olmadan işlenmez ve üçüncü kişilere aktarılmaz.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Şirketimize doğrudan veya dolaylı olarak sunmuş olduğunuz kişisel verilerin sahibi olarak,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • Mevzuattan kaynaklı haller saklı olmak üzere, kişisel verilerinizin işlenmesini gerekli kılan şartların kalkması halinde kayıtların silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteme
  • Kişisel verilerinizin düzeltilmesi veya silinmesi, yok edilmesi ya da anonim hale getirilmesine ilişkin değişikliklerin, kişisel verilerin aktarıldığı 3. Kişilere bildirilmesi isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Söz konusu haklarınızın kullanılması ile ilgili olarak kanuna göre Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından ayrı bir yöntem öngörülebilecek olmakla birlikte, taleplerinizi ıslak imzalı olarak şirket adresimize ya da info@dindersi.com adresine güvenli elektronik imza ile ulaştırabilirsiniz.

Yapacağınız başvuruda, kimliğinizi tevsik eden belgelerin eklenmesi veya vekaleten hareket ediyorsanız geçerli bir vekaletnamenin ibrazı, talebinizin açık, anlaşılır ve mevzuata uygun olması; ayrıca adres bilgilerinizin de başvuruda mevcut olması gerekmektedir.

 

Erişim / Doğruluk

Bize kişisel bilgilerinizi sağladığınızda, www.dindersi.com bu bilgilerin güncel olmasını beklemektedir. Web üzerinden kişisel bilgilerinizi toplarken, gerektiğinde bu bilgileri güncellemek ya da düzeltmek için www.dindersi.com ile bağlantı kurabilmenize olanak sağlamayı amaçlıyoruz. Bu bağlantı olanakları herhangi bir nedenle kullanılamaz ya da erişilemez durumdaysa, kişisel bilgilerinizle ilgili güncellemeleri ya da düzeltmeleri info@dindersi.com adresine gönderebilirsiniz.

Bu durumda kişisel bilgilerinizde gerekli değişiklikleri olabildiğince kısa sürede yapmak üzere çaba göstereceğiz.

Önemli Bilgiler

Üye www.dindersi.com 'da kaydettiği kendisine ait bilgilerini istediği zaman değiştirebilir.

Üye, Site'ye sadece kendisine ait ve gerçek bilgiler girer, üçüncü kişi ve kuruluşların gizliliğine zarar verebilecek bilgiler bulundurmaz.

Sistemimize üye olan fakat arzu edilen gizlilik prensiplerine uymayan kişi veya kuruluşların aktivite ve davranışlarından ve bunların sonuçlarından dolayı www.dindersi.com sorumlu tutulamaz.

Üye kişi ve kuruluşlar sitemiz aracılığıyla edindikleri bilgilerin bir kopyasını kendi sistemlerinde / dosyalarında saklayamazlar.

Bu kişi ve kuruluşların, üyeliğin sona ermesinden veya bilgilerin sitemizden silinmesinden önce veya sonra gerçekleştirecekleri aktivite ve davranışlarından da www.dindersi.com sorumlu değildir.

www.dindersi.com, üyelerin kaydettikleri bilgileri, kendi iletişim ve pazarlama faaliyetleri ile ilgili olarak kullanma, bu bilgileri özet ve istatistik v.b. şekilde paylaşma hakkına sahiptir.

Cookie'ler (Çerezler) ve Diğer İzleme Teknolojileri

Bu site Cookie'ler kullanabilir. "Cookie", bir Web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilebilen, daha sonra bilgisayarınızda anonim bir etiket olarak saklanabilen, sizi değil bilgisayarınızı tanımlayan bir veri elemanıdır. Cookie'ler web tarayıcınız tarafından bir web sitesi adına belleğe alınan ve istenildiğinde o web sitesine geri gönderilen bilgi parçalarıdır.

www.dindersi.com üyelerinin sisteme giriş için kullandıkları bilgisayara Cookie bırakabilir. Cookie ve içerisindeki bilgiler yalnızca üyenin ilerdeki gelişlerinde hatırlanması ve ona uygun içerik sunulması için kullanılır. Bir Cookie'nin içerebileceği "Tek Kişisel Bilgi" sizin verdiğiniz bilgilerdir.Bir Cookie bilgisayarınızın sabit diskindeki verileri okuyamaz.

Eğer bu site Cookie'ler kullanıyor da Cookie'ler kapatılmış ise, Site'nin belli sayfaları iyi işlemeyebilir. Cookie'leri tarayıcınız için nasıl açıp kapatacağınız konusunda daha fazla bilgi edinmek için lütfen web tarayıcınızın "Yardım" dokümantasyonuna bakınız. Cookie'ler bilgisayarınıza yerleştirilir ve dolayısıyla Cookie'leri kendi bilgisayarlarımızda saklamadığımız gibi kurum dışı taraflara da yollamıyoruz.

Bir Cookie'den gelecek bilgiler www.dindersi.com tarafından yalnızca siteyi daha iyi yönetmek, sitenin özelliklerini iyileştirmek ve kullanım kalıplarını anlamak amacıyla kullanılacaktır. Bu bilgiler de şu gibi kalemleri içine alabilir: kullanıcı adı, sitede ziyaret edilen sayfalar; refere eden sitenin internet adresi; kullanılan tarayıcının sürümü; tarayıcının kapasitesi; ve arama motorlarında kullanılan arama terimleri.

Cookie'ler yalnız www.dindersi.com domain'i üzerinden okunabilir ve sadece siteye ait istatistiki bilgileri derlemek için kullanılır; hiç bir şekilde ziyaretçinin site dışı aktivitelerini izlemek veya diğer amaçlar için kullanılmaz.

Site adli makamlar tarafindan resmî bir istek olmadigi sürece, üyelerine ait hiçbir bilgiyi 3. şahıslara vermeyeceğini taahhüt eder. Sitenin bulundugu teknik ortamlar çesitli teknolojik yazılımlarla korunmakla birlikte site güvenligi internet ve bilgisayar güvenliğiyle sınırlıdır.

İzleme teknolojileri, Internet etki alanı ve ana bilgisayar adları; Internet protokolü (IP) adresleri; tarayıcı yazılımı ve işletim sistemi türleri; tıklatma düzenleri ve sitemize erişim tarihleri ve saatleri gibi bilgileri kaydedebilir. Cookie'leri ve diğer izleme teknolojilerini kullanmaktaki amacımız, web sitemizi geliştirmek ve size daha iyi bir web sitesiyle çalışma fırsatı sunmaktır. Kullanıcıların eğilimlerini ve istatistik bilgilerini görmek üzere kişisel bilgiler içermeyen verileri de analiz edebiliriz.

Gizlilik Prensiplerimizde Değişiklikler

Zaman zaman www.dindersi.com’un bu gizlilik prensiplerini değiştirmesi gerekli olabilir. Bundan dolayı sitemizdeki bu bölümü düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz. Hiçbir değişiklik önceki olayları kapsayacak şekilde uygulamaya konulmaz ve önceden toplanan bilginin nasıl kullanılacağına dair durumu değiştirmez. www.dindersi.com gerektiğinde bu gizlilik belgesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Bize Ulaşmak İçin

Gizlilik Prensiplerimiz hakkında yorum ve sorularınız olduğunda  lütfen bize info{at}dindersi.com adresinden elektronik posta ile ulaşınız.

Yukarıdaki Gizlilik Politikası www.dindersi.com üyesi veya ziyaretçisi olarak haklarınızı koruma altına almaktadır. Bu belgede bulunan bilgiler  www.dindersi.com gizlilik ilkesini bildirmektedir.

Bu sitede yer alan tüm yazılı ve görsel içerik MN EĞİTİM ÖĞRETİM YAYINCILIK BİLİŞİM REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından hazırlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, kullanılamaz çoğaltıp dağıtılamaz.