DHBT 1 MUHKEM TÜM ADAYLAR KONU ANLATIMLI HAZIRLIK KİTABI:

Büyük boy, renkli 512  sayfadır. ÖSYM Sınav sistemine % 100 uyumlu olarak hazırlanmıştır. Dili akıcı, içeriği tablolar ve çizelgelerle zenginleştirilmiş, yazısı anlaşılır ve okunması kolaydır. Bölüm sonu testlerle bilginizi ölçme fırsatı vermektedir. Yaklaşık 1460 soru mevcuttur.


DHBT-2 MUHKEM ORTAÖĞRETİM (İHL) KONU ANLATIMLI HAZIRLIK KİTABI:

Büyük boy, renkli 432 sayfadır. Sınav sistemine % 100 uyumlu şekilde 7 bölüm olarak hazırlanmıştır. Dili akıcı, içeriği  tablolar ve çizelgelerle zenginleştirilmiş, yazısı anlaşılır ve okunması kolaydır. Bölüm sonu testlerle bilginizi ölçme fırsatı vermektedir. Yaklaşık 780 soru mevcuttur.


DHBT-2 MUHKEM ORTAOĞRETİM (İHL) SORU BANKASI

Büyük boy, renkli 464 sayfadır. Sınav sistemine % 100 uyumlu olarak hazırlanmıştır. DHBT ORTAÖĞRETİM Düzeyi Soru bankası hazırlanırken ÖSYM’nin belirlediği müfredat birebir olarak işlenmiş, konu ve kazanımların dışında ders kitaplarındaki bütün konular taranmış ve önemli görülen bölümler Ösym formatına uygun sorular haline getirilmiştir. Kolay-orta-zor sorular mevcuttur. Basit ve kalıcı öğrenmeyi kolaylaştıran teknikler kullanılmıştır. Yaklaşık 2220 soru mevcuttur.


DHBT MUHKEM 10 DENEME’NİN HAKKINDA

  • ÖSYM Sınav sistemine % 100 uyumlu olarak hazırlanmıştır.
  • Son 7 yılda  yapılan DHBT  sınavlarındaki sorular analiz edilmiş, soru tipleri ve oranları belirlenmiş ve bu verilere dayanılarak hazırlanmıştır.
  • Elinizdeki denemeler ÖSYM’nin en güncel ve en yeni soru tarzlarına göre öncüllü, çoktan seçmeli, bilgi ve yoruma dayalı, görsel tarzda hazırlanmış kaliteli ve nitelikli sorularla hazırlanmıştır.
  • Cevap anahtarları çözümlü şekilde hazırlanmış, çözerken kalıcı öğrenmeniz hedeflenmiştir.


Detaylı İncelemek için TIKLAYINIZ.


0

Yorum

1246

Görüntüleme

0

Teşekkür

Yorumlarınız (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın

Whatsapp İletişim Hattı